Valikko Sulje
Formesa on Suomen johtavia muotopuristusosaajia. Suunnittelijat ja brändit luottavat tekniseen osaamiseemme sekä vahvaan kokemukseemme. Tyylikkään ja laadukkaan sekä ennen kaikkea kustannustehokkaasti valmistetun kalusteen tai muun esineen tuottaminen ei välttämättä ole yksinkertainen prosessi. Osaavana kumppaninasi varmistamme designillesi arvoisensa toteutuksen.

Intohimomme vaneritaivutukseen herättää designisi henkiin

Ota yhteyttä!

Kokemus ja teknologia apunasi

Kokemus

Osaamisemme ja koneidemme avulla herätämme designisi muodot henkiin. Tuotantoprosessi hoituu kokonaisuudessaan meidän kattomme alla. Yksikään kone ei kuitenkaan toimi ilman ammattimaista henkilöstöämme. Asiakkaanamme saat käyttöösi kaiken kerryttämämme kokemuksen sekä laitteistomme

Teknologia

Käytämme 5-akselisia CNC-työstökeskuksia, jotka takaavat valmistamiemme tuotteiden mittatarkkuuden ja yhdenmukaisuuden. Valmistamme muotit CNC-tekniikkaa ja 3D-ohjelmointia käyttäen tai käytämme asiakkaan olemassa olevia muotteja. Muotit ovat aina asiakkaan omaisuutta. Tuotannossamme käytetään suurjakso- ja kuumapuristimia.

Viimeistely

Pintakäsittelyt ja viimeistelyt hoidetaan omassa maalaamossamme ja kuivaamossamme. Tuotteet toimitetaan asiakkaan haluamaan valmiusasteeseen. Käytössämme on maalamo ja kuivaamo, joten myös tuotteiden laadukas pintakäsittely onnistuu meillä.

Tuotekehityksellä tehokkaammat prosessit ja laadukkaammat tuotteet

Vaneritaivutteet vaativat aina laadukasta suunnittelua sekä teknistä osaamista ja olemmekin päässeet tekemään yhteistyötä monien huippuammattilaisten kanssa tuotekehityksen parissa. Tarjoamme sinulle niin parhaat neuvomme kuin myös apumme tuotekehityksen prosesseissa sekä teollisen valmistuksen mahdollisuuksissa. Yhdessä saamme tehostettua tuotantoa ja sinulle laadukkaampia tuotteita.